Nähä..
Så nu äter jag riskakor...o banan...o musli. Inte vilken musli spm helst. Nej den-där-supergoda-makademia-muslin-som-bara-ite-gå-att-sluta-snacka-på. Och som man kanske dör om man inte äter.
Jag fick den i överraskningspresent. Av Becca.
TACK BECCA!
Undra var gränsen för brunt går? Jag menar musli är ju brunt men lixom inte kaffebrunt, eller rostatbröd-brunt.
Riskakor är ju bruna lite här o vart..ska man då äta runt om det bruna? Eller strunta i dem helt? Eller ringa och fråga vilken temperatur riskakor görs i..Jag har ändå alltid undrat hur riset kan sitta ihop så det kanske är en bra ide!
För tydligen är det tempen som ör det...fast man får äta kokat kött..
Hur FAN KOKAR MAN KÖTT?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar